fbpx
  1. Pagina principală
  2. Achitare

Achitarea

După ce ați ales un produs în magazinul online LULU, rămâne doar să alegeți modul în care mărfurile vor fi plătite în numerar (veți plăti pentru mărfuri numai primind-o și asigurați-vă că aceasta este exact ceea ce aveți nevoie. Curierul nostru vă va veni oriunde orașe și puteți plăti cu ea în numerar la fața locului sau cu card de credit (în cazul în care nu țineți numerar acasă, utilizați doar carduri bancare, este foarte convenabil să faceți cumpărături online. Puteți plăti pentru o jucărie nouă pe site folosind orice Visa sau Mastercard sau la curier sosire prin terminalul mobil.). 

După adăugarea produsului la coș, va trebui să completați toate informațiile din pagina de checkout. Întreaga procedură vă va lua nu mai mult de 5 minute. 

Confidențialitatea datelor furnizate.

Magazinul online LULU respectă dreptul consumatorului de a proteja datele personale și oferă confidențialitate crescută a informațiilor furnizate de clienții companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga responsabilitate că toate informațiile primite de la utilizator în timpul utilizării site-ului web al magazinului online LULU vor fi utilizate strict în scopul prevăzut și sunt protejate în mod sigur de accesul neautorizat de către terți. 

Una dintre prioritățile LULU SRL este asigurarea confidențialității și securității procesării datelor transmise de clienți. 

Politica companiei respectă legislația actuală a Republicii Moldova și se bazează pe Legea privind protecția datelor cu caracter personal nr. 133/2011. Folosim informațiile furnizate de client, respectând un nivel ridicat de securitate și nu stocăm informații confidențiale despre cardurile bancare ale clienților. 

Toate datele sunt utilizate pentru informarea și îmbunătățirea serviciului. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate de utilizator în mod voluntar. Astfel, magazinul online LULU colectează date personale ale utilizatorilor obținuți cu acordul lor voluntar pentru următoarele: 

  1. Confirmarea / trimiterea / furnizarea unei facturi;
  2. Soluția problemelor apărute cu privire la comenzi, contracte, servicii și bunuri achiziționate;
  3. Feedback-ul clientilor.