fbpx
  1. Pagina principală
  2. Despre noi

Magazin de jucării pentru copii

Compania LULU este una din cele mai mari companii de jucării pentru copii din Republica Moldova. Suntem prezenți pe piață de 20 de ani prin vânzările angro, propria rețea de magazine pentru copii cu brendul LULU și prin internet-magazinul www.lulu.md Propunem o gamă largă de jucării și jocuri pentru copii de la 0 până la 16 ani. Reprezentăm cele mai cunoscute brend-uri, precum: Fisher-Price, COBI, Kaloo, Lalaloopsy, Kiddieland, Hot Wheels, Disney, Mattel, Baby Born, KidKraft, Hasbro ș.a. În magazinele noastre ve-ți găsi cei mai îndrăgiți eroi și cele mai interesante jocuri de societate pentru a petrece timpul frumos alături de prieteni și părinți!

Cele mai populare jucării pentru copii

Jucăriile pentru copii trezesc cele mai pozitive emoții, contribuie la dezvoltarea anumitor abilități și deprinderi, ajută copii să cunoască mediul înconjurător, dezvoltă și educă copii intelectual și fizic. Noi propunem cele mai sigure jucării pentru copiii de toate vârstele, în corespundere cu toate cerințele naționale și internaționale. Pentru bebeluși propunem: zornăitoare, titirezi, jocuri de sortat, jucării cu roți, proiectoare muzicale etc. Aceste jucării dezvoltă auzul, memoria, coordonarea, permit copilului de la o fragedă vârstă să descopere lumea înconjurătoare și să se simtă eroi.

Pentru cei mai activi bebeluși avem un sortiment larg de seturi pentru baie, pentru plajă și nisip, cărțulii. Orice fetiță își va găsi păpușa iubită Barbie, Monster High sau Ever After High de la Mattel, iar orice băiețel va putea alege din o gamă largă mașinuța sau setul Hot Wheels. Jocurile de societate îi vor captiva pe cei mai mari și împreună cu prietenii și familia vor putea să joace UNO, Monopoly, Twister, Jenga, Minecraft. În magazinele noastre ve-ți găsi nu doar jocuri de societate distractive, ci și educative, care vor pune bazele unei personalități dezvoltate, cu abilități în domeniile business-ului, istoriei, geografiei, științelor exacte etc.

Magazinul minunilor și a bunei dispoziții

În municipiul Chișinău sunt 6 magazine pentru părinți și copii cu denumirea LULU – www.lulu.md . În fiecare magazin ve-ți găsi eroii îndrăgiți și cele mai noi jucării pentru copii. Consultații noștri Vă așteaptă mereu și sunt gata să Vă ajute să alegeți corect cea mai frumoasă jucărie pentru copilul D-voastră sau în calitate de cadou, reieșind din preferințele D-voastră, vârsta copilului, producătorul preferat. Fiecare jucărie prezentă în magazinele noastre corespunde tuturor rigorilor, este sigură și are certificatul de conformitate. Noi urmărim cu cea mai mare atenție piața internațională și alegem jucăriile noi, la modă, cele mai populare pentru fiecare segment de vârstă. Sortimentul de jucării în magazinul nostru este în continuă dinamică și toate jucăriile noi apar în cel mai scurt timp posibil. În fiecare magazin puteți primi sau procura cardul de reduceri și puteți deveni clentul nostru preferat. Noi trăim în lumea copiilor și Vă invităm și pe D-voastră să facem viața copiilor mai dulce, mai frumoasă, mai fericită!