fbpx
  1. Pagina principală
  2. Mărci comerciale
  3. Baby Born

Vârstă

Klein

Jucăriile pentru copii Klein sunt cunoscute în întreaga lume de mai bine de jumătate de secol. Compania germană a fost fondată la mijlocul secolului trecut ca o companie care produce perii și mături. Cu toate acestea, după 7 ani, li s-a întâmplat să facă un analog al aceluiași echipament pentru copii. Astfel de jucării au fost poziționate ca lucruri care ajută la stăpânirea diverselor roluri și reguli sociale. După o perioadă foarte scurtă de timp, compania a recalificat și s-a angajat în mod corespunzător în producția de bunuri pentru copii. În fiecare an sortimentul lor s-a extins și au început să producă tot felul de instrumente pentru jucării, aparate de uz casnic și aparate care imitau produsele firmelor cunoscute în întreaga lume:

  • Bosch
  • MIELE
  • Braun
  • Vileda
  • WMF și altele.

Momentan, jucăriile Klein sunt produse în Germania, precum și în China și Republica Cehă. Produsele companiei sunt cunoscute nu numai în Europa, ci și în întreaga lume, datorită valorii sale de formare.

Copiii nu înțeleg exact cum funcționează aparatele de uz casnic, ei doresc să îi ajute pe părinți cu treburile casnice și să facă ceva pe cont propriu. Totuși, acest lucru nu este întotdeauna sigur pentru ei. De aceea, jucăriile Klein au rămas atât de populare de peste 60 de ani. Acestea sunt unice prin faptul că nu numai că simulează vizual echipamente și instrumente, ci și funcționează pe deplin așa cum sunt (folosind o mașină de cusut puteți coase, burghiele se rotesc și instrumentele fac sunetul unui motor care rulează). Pe lângă realismul unor astfel de jucării, producătorul are grijă și de siguranța copiilor și face toate mărfurile din materiale de înaltă calitate și durabile. Toate sunt ecologice și nu sunt toxice.

Copyright www.maxx-marketing.net