fbpx
  1. Pagina principală
  2. Politica de confidențialitate

Politica de confidențialitate

Una dintre prioritățile LULU SRL este asigurarea confidențialității și securității procesării datelor transmise de clienți. De aceea, am întocmit această Politică de confidențialitate, astfel încât să nu vă faceți griji cu privire la ce se întâmplă cu datele dvs. personale pe care ni le-ați furnizat pentru înregistrare.

Magazinul online LULU respectă dreptul consumatorului de a proteja datele personale și oferă confidențialitate crescută a informațiilor furnizate de clienții companiei. Prin urmare, ne asumăm întreaga responsabilitate că toate informațiile primite de la utilizator în timpul utilizării site-ului web al magazinului online LULU vor fi folosite strict în scopul prevăzut și vor fi protejate în mod sigur de accesul neautorizat de către terți.

1. COLECȚIA INFORMAȚIILOR PERSONALE.

1.1. Atunci când efectuați o comandă pe site, vă rugăm să furnizați informațiile personale necesare în suma necesară pentru furnizarea de servicii. Ne rezervăm dreptul de a solicita informații personale suplimentare, dacă este necesar.

1.2. Toate datele sunt utilizate pentru informarea și îmbunătățirea serviciului. Termenii politicii de confidențialitate se aplică numai datelor furnizate de utilizator în mod voluntar. Astfel, magazinul online LULU colectează date personale ale utilizatorilor obținuți cu acordul lor voluntar pentru următoarele:

  1. Confirmarea / trimiterea / furnizarea unei facturi;
  2. Soluția problemelor apărute cu privire la comenzi, contracte, servicii și bunuri achiziționate;
  3. Сontactați clientul

2. DISPOZIȚIA ACCESULUI LA INFORMAȚII.

2.1. Oferim accesul la informațiile dvs. personale altor persoane doar în următoarele circumstanțe limitate:
2.1.1. Avem permisiunea dvs. pentru a face acest lucru. Pentru transferul informațiilor confidențiale, avem nevoie de consimțământul dvs. explicit.
2.1.2. Avem motive rezonabile să credem că accesul, utilizarea, stocarea sau dezvăluirea acestor informații este necesară pentru:
2.1.2.1. identificarea și prevenirea activităților frauduloase, precum și rezolvarea problemelor de securitate și eliminarea defecțiunilor tehnice.

3. PROTECȚIA INFORMAȚIILOR.

3.1. Respectă legislația actuală a Republicii Moldova și se bazează pe Legea privind protecția datelor cu caracter personal nr. 133/2011. Folosim informațiile furnizate de client, respectând un nivel ridicat de securitate și nu stocăm informații confidențiale despre cardurile bancare ale clienților.

4. Modificarea acestei politici de privatizare.

4.1. Această politică de confidențialitate se poate schimba din când în când. Modificările aduse acestei politici de confidențialitate vor fi publicate pe această pagină.