068 344144

Lun-Vin: 8.00-17.00 | Sâm, Dum - închis

Despre noi

Compania „LULU SRL” este unul dintre cei mai mari furnizori de jucării pentru copii din Moldova. De mai bine de 25 de ani, compania noastră este specializată în comerțul cu amănuntul și angro al jucăriilor pentru copii. Oferim cea mai largă gama de jucării de la mărcile de top din lume precum Barbie, Hot Wheels, Fisher-Price, Mattel, LEGO, Hasbro, Tomy, Revell, Bruder, Zapf Creation, Lena, Clementoni, Gonher, GooJiTsu și multe alte mărci grozave. In afară de aceasta, puteți găsi și mai multe opțiuni convenabile de la companii chineze, pe care le selectăm cu atenție dupa calitate.

Puteți cumpăra jucării în cele 8 magazine ale noastre și magazinul nostru online www.lulu.md. Magazinele nostru de jucării pentru copii au un sistem de plată comod și un program de fidelitate UDS. Efectuam livrare rapida in Chisinau si Moldova prin companiile de transport Nova Poshta si Mentor. Operatorii noștri call center vă vor răspunde la orice întrebări.

Împreună cu noi veți face timpul liber al copiilor dumneavoastră interesant, distractiv, educativ și fericit. Scopul muncii noastre este de a aduce bucurie și fericire copiilor, iar copiii sunt cel mai important lucru din viața noastră! Avem absolut tot pentru cele mai distractive și de neuitat jocuri cu prietenii și părinții pentru copii de orice vârstă.